PRODUCTEN

  • Gratis verzending vanaf € 75 excl. btw
  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Volledige groepenkasten
  • Tevredenheid van 95%
  • De allerbeste kwaliteit
  • Advies op maat

OVER TOPGROEPENKASTEN

Top Groepenkasten maakt het configureren en samenstellen van een groepenkast voor iedereen eenvoudig. Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, losse componenten, laadpalen, schakelmateriaal, installatiemateriaal, draad, kabel, buis en ander benodigd elektrotechnisch materiaal. Met ons ruime assortiment aan A-merken ben je er altijd van verzekerd dat je meteen kwalitatieve en deugdelijke producten bij de hand hebt.

 

Je stelt op onze website de groepenkast naar eigen inzicht samen of laat je leiden door ons advies. Nadat jouw groepenkast naar wens is samengesteld, bestel je deze in onze webshop. Daarna ontvang je jouw groepenkast volledig gemonteerd en voorbedraad bij jou thuis. Wel zo makkelijk!


De meest complete ontzorging bij de
configuratie van jouw groepenkast

Bij Top Groepenkasten stel je zelf een groepenkast samen die aansluit op de woonsituatie tegen eerlijke prijzen. Bij ons ben je zowel particulier als zakelijk aan het juiste adres voor de meest complete ontzorging. Onze extra service is dat wij de groepenkast volledig voor je samenstellen en voorbedraden. Dit doen wij voordat de groepenkast jouw kant op komt.

Top Groepenkasten staat voor een complete ondersteuning bij het samenstellen en configureren van een top groepenkast. Of dit nu bij het kiezen van de geschikte componenten is of het vinden van professionele hulp bij de installatie, wij helpen je graag. Geen vraag is te gek.

ADVIES OP MAAT

Het is wel zo fijn als zaken omtrent elektra soepel en veilig verlopen. Het samenstellen van een groepenkast is namelijk een zorgvuldige klus waarbij je kwalitatieve en deugdelijke producten nodig hebt. Er zijn veel verschillende groepenkasten met verschillende componenten. Gezien de verscheidenheid hierin en de eisen die aan een groepenkast worden gesteld, wil je dit meteen vanaf het begin goed regelen.

Ons team bestaat uit professionals die jarenlang meelopen in de elektrobranche. Wij voorzien je altijd van de juiste componenten of meest complete groepenkast voor een eerlijke prijs dankzij de combinatie van kennis en ervaring. Wil je graag meer informatie over een van de componenten of deskundig advies op locatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Betrouwbaar & veilig

In een woning regelt de groepenkast de verdeling en beveiliging van de elektriciteit. Bij Top Groepenkasten voldoen onze kasten aan de eisen die worden gesteld.

Eenvoud & gemak

Top Groepenkasten focust zich op het configureren en samenstellen van groepenkast. Dat betekent dat je alleen hetgeen wat je nodig hebt, vindt op onze website. De keuze is reuze, maar beperkt tot wat echt nodig en bruikbaar is voor een groepenkast. Dat houdt het mooi overzichtelijk.

Eerlijk & recht door zee

Wanneer het gaat om elektriciteit, wil je voorzichtig zijn en alleen met de beste kwaliteit werken. Bij Top Groepenkasten begrijpen we dat. Daarom krijg je van ons een eerlijk en recht door zee antwoord op jouw vragen of advies op maat. Geen poespas of onnodige rompslomp.

 

De voordelen van Top Groepenkasten

Naast het feit dat wij de meest complete ontzorging bij het samenstellen van een groepenkast bieden, hebben we nog een aantal voordelen. Denk aan gratis verzending vanaf € 100,00 exclusief btw of deskundig advies op een locatie in Twente. Wij komen graag langs bij jouw kleine of grote verbouwing voor het voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

Bij Top Groepenkasten willen we er vooral voor zorgen dat je eenvoudig kunt samenstellen wat je nodig hebt. Met onze configurator hopen we je het middel te bieden om eenvoudig en snel de klus te klaren. Zowel installateurs als particulieren kunnen bij ons terecht.